Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Cégregiszter | Sportbolt

NORESTDAY webáruház

Szolnok

A www. norestday.hu -a SMMASH gyártó- minőségi, különleges dizájnú, emelett bőrbarát sportruházati termékekeit kínáló webshop. Megtalálható itt a kompressziós, funkcionális ruházat, de nagy teret kapnak a küzdősport ruházatok is, mint az MMA vagy a thai boksz.
100 %-ban az Európai Unióban készült termékek, melyek gyártástechnológiája kivételes.
A termékekre jellemző, hogy segítik a testhőmérsékletét az optimális tartományban tartani a sportolás közben. A kompressziós ruhák ráfeszülnek a testre, de tökéletes mozgás szabadságot adnak. A SMMASH Nano-Strech szövetének köszönhetően ruhák könnyűek, puhák és gyengédek a bőrrel. A tökéletesen illeszkedő szabásuk és anyaguk egy \\\"második bőr\\\" érzetét keltik.
A Grafikákat egy új színezési technológiával viszik a ruhákra, ami a nano festékrészecskék szublimációján alapul, így 40%-kal intenzívebb színeket tudnak elérni. Mivel kizárólag környezetbarát, vízbázisú festékeket használnak, amelyek nem tartalmaznak sem nehézfémeket, sem oldószereket, a ruháink teljesen biztonságosak gyermekek, érzékeny bőrűek, allergiások számára is.
Az intenzív mozgás egyet jelent a fokozott izzadással, ami kellemetlen szagokhoz vezet. A közhiedelemmel ellentétben nem maga az izzadság kellemetlen szagú, hanem a bőrön lévő baktériumok bontani kezdik a benne lévő zsírokat és fehérjéket és szaporodni kezdenek. Az átalunk alkalmazott ezüstionokat tartalmazó textilszál technológia segít kordában tartani a bőrön lévő baktériumok számát, lévén az ezüst természetes antibakteriális anyag.
Így elkerülhető a kellemetlen testszag kialakulása edzés közben.
A jelenlegi kutatások inspirálták a forradalmi Spider\\\'s Steel technológiát, aminek köszönhetően a ruhák textilszálai 2,5-szer erősebbek és 140%-al ellenállóbb a külső hatásoknak, amellett, hogy a kétszer vékonyabbak is. Az anyagokat rugalmas varrattal rögzítik össze, ami csökkenti a kidörzsölést, megelőzi bőr sérüléseit.
A termékeket kivételes grafika is jellemzi a ruházat 100 %-os felületén.
Lehetőség van egyedi ruházat gyártására is elsősorban sportklubok, csapatok és edzőtermek részére, de bárki számára elérhető, aki megrendeli a minimum rendelési mennyiséget (10db). A ruhák teljesen egyedi grafikával készülnek, melynek megtervezésében is szívesen segítenek.
Ezekben sportruhákban kényelmesebben, természetesebben fogod magad érezni sportolás közben ami hozzájárul a teljesítményed javulásához is.

Látogass el a weblapra a www.norestday .hu-ra és ismerkedj meg egy nem mindennapi termékcsaláddal.
Ha bármi kérdésed merül fel az info@norestday.hu -n keress fel minket.

AKTÍV HŐSZABÁLYOZÁS

Kutatások szerint edzés közben hatékonyság szempontjából a legoptimálisabb testhőmérséklet 37 °C. A 3D szövési technológia segítségével olyan anyag született amely aktív-testhő szabályozással képes hozzásegíteni a testet ennek a hőmérsékletnek a megtartásához, a legkülönbözőbb edzésformák során.

kapcsolat

Térkép