Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2017. December 13. 13:55, szerda | Helyi
Forrás: szoljon.hu

Befogadta a hajléktalanokat, majd velük kevertette a drogot, amit az ovi mellett árult

Befogadta a hajléktalanokat, majd velük kevertette a drogot, amit az ovi mellett árult

Bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Ceglédi Járási Ügyészség négy férfival szemben, akik egy szolnoki lakásban keverték majd árulták a kábító hatású anyagokat.

Ajárási ügyészség sajtó­osztályának tájékoztatása szerint abűnügy egyik vádlottja Szolnokon élt egy lakásban. Befogadott három hajléktalan férfit, akik a szállásért cserébe az ő utasítása szerint kábító hatású anyagokat kevertek és árultak.

2014 és 2017 ősze között a lakásban élő férfi AMB-FUBINACA nevű anyagot szerzett be, melyet a társai hígítottak és csomagoltak.

Akiadagolt szert „Szellem Party” feliratú zacskókban a lakáshoz közeli parkban árulták. Nem zavarta a vádlottakat az sem, hogy a park mellett iskola és óvoda van…

ACeglédi Rendőrkapitányság rendőrei szeptemberben tartottak házkutatást a férfi lakásában és érték tetten a vádlottakat. Aceglédi ügyészség bűnszövetségben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével vádolja a férfiakat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV