Városlista
2024. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2011. Október 05. 07:41, szerda | Belföld
Forrás: OrintPress

Dobbanthat az Apple?

Dobbanthat az Apple?

Az Apple tegnapi prezentációján fény derült az új, ötödik generációs iPhone fontos részleteire, mely a pletykák szerint számos újítást tartalmaz: fejlesztett hangvezérlés, gyorsabb processzor és jobb minőségű kamera.

A prezentáció volt a vállalat első komolyabb debütálása azóta, hogy Steve Jobs vezérigazgató és társalapító lemondott egészségügyi okok miatt, ami komoly veszteséget jelentett a menedzsmentnek.

Az új iPhone ismét versenyelőnyhöz juttathatja az Apple-t a RIM, a NOKIA, a HTC és egyéb szektortársakkal szemben. A régóta várt készülék, melynek késése kissé nyomás alá helyezte a vállalatot tovább erősítheti azt a tendenciát, hogy az árbevételnek (második negyedéves) több mint a fele az iPhone értékesítésekből származik. Amennyiben kedvező lesz a termék megítélése, úgy ismét északnak vehetik az Apple részvények az irányt az Equilor elemzői szerint.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 08:24, vasárnap | Belföld

Honvéd altiszteket avattak a Hősök terén

2024. Július 14. 08:14, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 28. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Július 13. 08:38, szombat | Belföld

Folytatódik a Közlekedési Múzeum gyűjteményfejlesztése

Járművek restaurálásával és további beszerzésekkel folytatódik a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) gyűjteményének fejlesztése.