Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. November 30. 13:02, csütörtök | Helyi

Hová utazzunk az ünnepek alatt?

Hová utazzunk az ünnepek alatt?

Ha valami másra vágysz. Unod a bejglit, a töltött káposztát az unásig ismételt karácsonyi filmeket. A világ minden tájáról nyerhetsz ötleteket, hogy hol töltsd a karácsonyt vagy szilvesztert. Íme néhány tipp:

Aki nem szeretne messzire utazni annak Európában is kiváló lehetőségei vannak a kikapcsolódásra:

Prága:

Fedezze fel az arany városnak is nevezett Prágát, annak macskaköves utcáit, tornyok százait és élvezze a várost alkotó negyedek egyedi hangulatát.

Róma:

Róma az örök város, elképesztően sok látnivalóval, műemlékkel és fantasztikus kulináris élményekkel

Párizs:

Töltsön el egy hosszú hétvégét a fények városában, tekintse meg a főbb kulturális látnivalókat és élje át Párizs egyedülálló hangulatát.

Merj nagyot álmodni! Utazz a forró napsütötte egzotikus országokba:

Maldív szigetek:

Az álomszép strandok vakítóan fehér homokja, a banánfák és kókuszpálmák zöld levelei szinte világítanak a türkizkék Indiai-óceánban.

Vagy Thaiföld, Dominika, Jamaica, Bali, és még sok sok egzotikum mely teljes kikapcsolódást és feltöltődést jelent. Válogass kedvedre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás