Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2013. Június 03. 08:19, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

„Mici nem úgy viselkedik, ahogy a nagykönyvben meg van írva”

Ördög Nóra nem tagadja, igencsak próbára teszi idegeit az anyaság. No, véletlenül sem rossz értelemben, hiszen újszülött kislánya a mindene, pusztán a csinos műsorvezetőnek még tanulgatnia kell az új szerepét, ami kicsit sem könnyű.

Nóra eddig sokszor eljátszott már a gondolattal, milyen érzés lehet szülőnek lenni. Kisgyerekként, amikor az édesanyja az öccsét pelenkázta, ő egy bogárszemű műanyagbabát nevelgetett; óvta, vigyázta, énekelt neki, mintha a legnagyobb kincse lenne.

Már akkor anya akart lenni... Tökéletes anya. Erre törekedett egész életében. Nem sokkal azután, hogy hazatértek a kórházból, Nórának a kismamák alighanem legnehezebb időszakával kellett szembenéznie. Egyszerre érzett örömöt és bizonytalanságot – írja a Best.

- Csak pörögnek előtted a számok, hogy mennyit kéne a gyereknek ennie, aludnia az orvos, a védőnő és a nagykönyv szerint, de a gyerek - minden valószínűség szerint nem olvasta a nagykönyvet -, még véletlenül sem hozza az előírt mennyiségeket...

Lemérem Micit, szopizunk egy órát, majd ismét mérlegre teszem, és kimutatja, hogy fogyott 20 grammot. Agybaj. Na, hát ilyenkor van az, hogy vesz az ember egy nagy levegőt, és megpróbál kicsit távolabbról rápillantani a szituációkra – mondta Nóra Philips Avent blogjában.

Címkék: Ördög Nóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.