Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2021. Augusztus 21. 08:00, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Lányával lopatta el ismerősük nyudíját

Lányával lopatta el ismerősük nyudíját

Kiskorú lányával emelte el vendéglátójuk nyugdíját egy barcsi nő.

Augusztus 17-én délelőtt Barcson egy nő a lányával meglátogatta egy ismerősét, hogy megünnepeljék a közelgő születésnapját. A vendégség közepén érkezett a postás a sértett nyugdíjával, amit a gyanútlan férfi egy szekrényen helyezett el. Amíg kiment a szobából, a 14 éves lány édesanyja felszólítására a több mint kétszázezer forintot zsebre tette, majd sietve távoztak – közölte a rendőrség.

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket lakhelyükön elfogtak és a Barcsi Rendőrkapitányságra állítottak elő. Az egyenruhások az ingatlanban tartott házkutatás során az ellopott pénz felét, és a nyugdíjból vásárolt holmikat is megtalálták.

A nyomozók a barcsi fiatalt lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt, az 51 éves szintén barcsi B. Hajnalkát pedig lopás vétség és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Vallomásuk során a bűncselekmény elkövetését mindketten beismerték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban