Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2015. December 08. 10:09, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Molnár Andi nehéz sorsú gyerekekkel készül az ünnepekre

Molnár Andi nehéz sorsú gyerekekkel készül az ünnepekre

Molnár Andrea a Szombat Esti Láz című műsor egyik győztes táncművésze, a napokban ünnepli a 33. születésnapját, mely alkalomból arra gondolt, hogy ezúttal inkább ő kedveskedik meglepetéssel másoknak.

Andi nagyon szereti a gyerekeket, fontosnak tartja, hogy legalább az ünnepek közeledtével segítsen a kicsiken.

„A karácsony közeledtével még érzékenyebb vagyok a jótékonysági felkérésekre, mikor Siklósról kerestek, hogy a helyi, nehéz sorsú gyerekekkel közösen készülődjek az ünnepekre, azonnal igent mondtam. – kezdi Andi - aki a Hotel Castello meghívására érkezett a mediterrán kisvárosba, ezzel pedig nagy örömet szerzett 8 kisiskolásnak, akik hátrányos helyzetűkből kifolyólag nem mindig élhették át a készülődés örömét! - a gyerekek nagyon boldogok voltak, és örültek az együtt töltött napnak. A sok kis apró kéz megállás nélkül alkotott, szebbnél szebb adventi koszorúk készültek. Még szerencse, hogy zsűrizni nem kellett őket, mert nem tudtam volna kiválasztani, hogy melyik a legszebb.”- meséli a táncos művész.

„Volt néhány kislány, akik szegfűszeget szúrtak narancsba, ezek a finom illatok, és a háttérben szóló téli dalok igazi ünnepi hangulatba hoztak minket. A mézeskalácsot is együtt szaggattuk ki, majd díszítettük fel a gyerekekkel, sőt a sodrófákkal még szövetséget is kötöttünk egymással. A gyerekeknek pár tánclépést is megmutattam, igaz a fiúk kicsit bátortalanok voltak közben.” – kacag fel Andi.- A meglepetésből én sem maradtam ki, mert a gyerekek váratlanul megajándékoztak egy szülinapi tortával, ugyanis megtudták, hogy néhány nap múlva ünnepelem a születésnapomat. Hangosan énekelték nekem a Happy Birthday-t, nagyon megható pillanat volt ez számomra.”

A Castello hotel jóvoltából a gyermekek finom ebédet és Mikulás csomagot is kaptak. Csillogó szemekkel örültek mindenek, ami körülvette őket. A napot egy önfeledt, közös fürdőzéssel zárták Andival. Nagyon jól érezték magukat a medencében, sajnos sokan közülük az idén még nyaralni sem jutottak el.

Molnár Andrea szeretettel búcsúzott el a gyerekektől, és örült neki, hogy a közös adventi készülődéssel boldog pillanatokat okozhatott számukra, ő pedig, egy különleges születésnapként fog emlékezni erre a napra.

Címkék: ünnepek, molnár nadi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.