Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2021. Október 19. 16:54, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/mti

Tömegbaleset történt az M1-esen, többen meghaltak

Tömegbaleset történt az M1-esen, többen meghaltak

Öt ember meghalt az M1-es autópályán, Bábolna térségében történt balesetben kedd délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A rendőrség közleménye szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették - számolt be róla a police.hu.

Az érintett útszakaszon a rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat a Concó pihenőnél leterelik az autópályáról. A sztrádára visszatérni Nagyszentjánosnál lehet.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Öt ember - két nő és három férfi - halt meg.

Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők - tette hozzá a szóvivő.

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője az MTI-vel korábban azt közölte, hogy egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba; az utasok a kisbuszban sérültek meg.

Címkék: halálos baleset, M1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor Románia miniszterelnökével tárgyalt a kétoldalú kapcsolatokról és a román schengeni tagságról

Orbán Viktor miniszterelnök tavalyi tárgyalásukat követően idén is megbeszélést folytatott Bukarestben Marcel Ciolacu román kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államti

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Gulyás Gergely: Ukrajna azokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, akik következetesen kiállnak a béketárgyalások mellett

Ukrajna Magyarországot és Szlovákiát, azokat az országokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, amelyek következetesen kiállnak az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások mellett

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

KSH: a benzin 6, a dízel 1 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 610 forint volt, ami 6 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértékénél.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Mélyponton a születésszám

Az előzetes adatok szerint 2024 júniusában 6040 gyermek született és 8863 ember halt meg; 2023 júniusához képest a születések száma 17, a halálozásoké 5,9, a házasságkötéseké pedig 14 százalékkal csökkent